Μη χάνεις budget, απλά βελτίωσε το performance marketing του brand σου.

Για να είναι μία καμπάνια αποδοτική και επιτυχημένη, απαιτείται να ακολουθηθούν έγκυρες μέθοδοι από μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα. Συγχρονίζοντας τις διαφημίσεις που θα τρέξουν στην Google με το e-shop ή το website σου, μπορούμε να δημιουργούμε ιδανικά paths που θα ακολουθήσει το κοινό με σκοπό να αυξηθούν τα έσοδά σου.

Μπορείς να τρέξεις μια επιτυχημένη καμπάνια στην Google με προσιτό budget, χωρίς να επηρεαστείς από την ακρίβεια του καναλιού.

Καθώς η διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική, το κόστος διαφήμισης γίνεται μεγαλύτερο. Για να παραμείνεις στην κορυφή, χρειάζεται εξειδικευμένη γνώση, αλλά και μία άμεση ανταπόκριση στις αλλαγές που μπορεί να συμβούν στον αλγόριθμο.

Ποια από τα προβλήματά σου μπορεί να λύσει το Performance Marketing;

 • Μία μεταβαλλόμενη αγορά

  Η παραμονή στην κορυφή των πληρωμένων αναζητήσεων της Google είναι απαραίτητη για τη διατήρηση/ αύξηση των πωλήσεων σου.

 • Μεγάλος ανταγωνισμός

  Για να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό, πρέπει να έχεις ένα οργανωμένο στρατηγικό πλάνο, το οποίο θα καθοδηγεί τις ενέργειές σου και θα προσελκύει το κοινό που σε ενδιαφέρει.

 • Περιορισμένο Budget

  Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις περισσότερα για να δεις αποτελέσματα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις έξυπνα το budget σου.

Δίνουμε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σου.

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στη δημιουργία πληρωμένων καμπανιών αναζήτησης. Οι πελάτες μας ανά τα χρόνια ανήκαν τόσο στην κατηγορία B2B, όσο και B2C. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία πελατολογίου, οπότε σίγουρα γνωρίζουμε τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσουμε το brand και το κοινό σου.
Η ομάδα μας σου προσφέρει αναλυτικά στοιχεία σχετικά με την πορεία της καμπάνιας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να είσαι πάντα ενημερωμένος.
Κάθε κλάδος είναι διαφορετικός και έχει άλλες απαιτήσεις. Η ομάδα μας εξετάζει πάντα τόσο το ιστορικό της αγοράς, όσο και το account του πελάτη, με σκοπό να ληφθούν στρατηγικές αποφάσεις για να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση της καμπάνιας.

Θέλεις να μάθουν την επιχείρησή σου περισσότεροι άνθρωποι.

Έχεις παρατηρήσει μία μη ποιοτική επισκεψιμότητα στο website σου.

Για να αποδώσει μια καμπάνια, θα πρέπει να οδηγεί σε μια καλή και αξιόπιστη landing page. Το περιεχόμενο του website είναι υψίστης σημασίας. Εάν οι επισκέπτες του website σου δεν είναι αυτοί που θες, τότε σίγουρα υπάρχουν προβλήματα στη στόχευση του κοινού, αλλά και στη σελίδα του website στην οποία οδηγεί η διαφήμιση.

Αρχίζεις να χάνεις την εμπιστοσύνη σου στην αποτελεσματικότητα της διαφήμισης στην Google;

Γνωρίζεις πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Εάν δε διαθέτεις τον χρόνο που απαιτείται για να ασχοληθείς με τη σωστή στόχευση του κοινού και τις αναγκαίες βελτιστοποιήσεις στις καμπάνιες σου, τότε η διαφήμιση στην Google δε θα καταφέρει να αποδώσει ως επένδυση.

Ας Ξεκινήσουμε!

Είναι το Performance Marketing η υπηρεσία που έχεις ανάγκη;

1

Είσαι πρόθυμος να προχωρήσεις στις ενέργειες που χρειάζονται, έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η επιτυχία.

2

Είσαι ανοιχτός στη δοκιμή νέων καναλιών, σελίδων προορισμού και δημιουργικών εικαστικών.

3

Είσαι ένας συνεργάτης που μας βλέπει ως μία επέκταση της ομάδας του.

4

Έχεις σαφείς και ρεαλιστικούς στόχους.

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η ομάδα της ZonePage;

Βελτιωμένη στόχευσηΜπορούμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα στις τρέχουσες καμπάνιες σου, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι η επένδυσή σου θα αποδώσει καρπούς.

Εξερεύνησε Προοπτικές

Καλύτερη κατανόηση της αγοράςΘα σε βοηθήσουμε να κατανοήσεις τον τρόπο που ο κόσμος αναζητά το brand ή τις υπηρεσίες σου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πλάνο δράσης στο digital περιβάλλον.

Ξόδεψε Λιγότερα

Βελτιωμένη απόδοση επένδυσης (ROI)Μπορούμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα στις τρέχουσες καμπάνιες σου, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι η επένδυσή σου θα αποδώσει καρπούς.

Εμπιστεύσου Μας

Πελάτες που μας Εμπιστεύτηκαν

Case studies πελατών μας

mayazoulovits.gr

Η Zonepage ήταν υπεύθυνη για τη μετατροπή του "Maya Zoulovits Workshop" σε e-shop. Από το 2017 εώς και σήμερα, η Zonepage βρίσκεται επίσης πίσω από τις online καμπάνιες της σχεδιάστριας.
Η εξατομικευμένη στρατηγική e-commerce που δημιουργήσαμε για το Maya Zoulovits Workshop συνεχίζει να φέρνει πολύ θετικά αποτελέσματα. Μερικά από αυτά είναι η αύξηση:

 • των πωλήσεων
 • της αναγνωρισιμότητας του brand,
 • του Conversion Rate,
 • και του ROI

ebeis.gr

Πριν ένα χρόνο αναλάβαμε να σχεδιάσουμε την Digital στρατηγική του ηλεκτρονικού καταστήματος ebeis.gr έχοντας θέσει αρκετά υψηλούς στόχους και πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη μας.
Ένα χρόνο μετά είμαστε αρκετά υπερήφανοι γιατί καταφέραμε:

 • +352.23% αύξηση Revenue
 • +666.67% αύξηση των Πωλήσεων
 • +214,20% αύξηση του E-Commerce Conversion Rate
 • +128% αύξηση του ROAS
 • Την ενίσχυση του Brand Awareness.

Θέλεις να οδηγήσεις την επιχείρησή σου στο μέλλον;

211 7108560

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ