Φτιάξε το e-shop σου ακριβώς όπως το θες!

Κάνε το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη της επιχείρησης σου με ένα e-shop που θα καλύπτει στο 100% την κάθε σου ανάγκη.

Εάν δε φτάνεις τον επιθυμητό στόχο, τότε ίσως έχει η ώρα να αναβαθμίσεις τον τρόπο πωλήσεών σου.

Είναι σημαντικό το e-shop να σου εξασφαλίζει μακροπρόθεσμες και σταθερές πωλήσεις και όχι μεμονωμένες αγορές. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το e-shop σου να ανταπεξέρχεται στους στόχους αλλά και στις απαιτήσεις της επιχείρησής σου.

Ποια από τα προβλήματά σου μπορεί να λύσει το eCommerce;

 • Μειωμένα Έσοδα

  Χωρίς την ύπαρξη ενός αξιόπιστου και αυτοματοποιημένου e-shop, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις πολλές εν δυνάμει πωλήσεις. Οι πελάτες σου πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν το e-shop σου για να ολοκληρώσουν τις ηλεκτρονικές αγορές τους

 • Στάσιμος Ρυθμός Ανάπτυξης

  Εάν έχεις παρατηρήσει πως οι πωλήσεις σου έχουν μειωθεί αισθητά είναι σημάδι πως το e-shop σου χρειάζεται αναβάθμιση και ότι πρέπει να ενημερωθεί με βάση τις τελευταίες τάσεις.

 • Περιορισμένο Πελατολόγιο

  Ένα αξιόπιστο και σύγχρονο e-shop σου επιτρέπει να προσεγγίσεις πελάτες από όλον τον κόσμο οποιαδήποτε ημερά και ώρα.

Δίνουμε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σου.

Το κόστος κατασκευής ενός e-shop δεν είναι συγκεκριμένο, καθώς αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Μερικοί από αυτούς είναι: ο αριθμός των προϊόντων και όγκος πληροφορίας αυτών (φίλτρα, παραλλαγές προϊόντων), η επιλογή θέματος (custom ή έτοιμο template), η δυνατότητα διασύνδεσης με ERP αποθήκης, η δυνατότητα διασύνδεσης με σύστημα Courier, οι παραμετροποιήσεις σε επίπεδο τρόπων πληρωμών, η δυνατότητα διασύνδεσης με τράπεζα, αλλά και η πιθανότητα μεταφοράς από παλιό eCommerce site.
Η υλοποίηση μπορεί να διαρκέσει από 3-12 μήνες. Το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από το εύρος, το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του project.
Στη ZonePage χρησιμοποιούμε κυρίως το WooCommerce, όμως ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου είμαστε πάντα πρόθυμοι να ανταπεξέλθουμε σε νέες προκλήσεις.
Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ένα e-shop αποτελεί μόνο ένα κομμάτι ενός πολύ σύνθετου παζλ, αυτό της ψηφιακής παρουσίας μιας επιχείρησης. Προκειμένου να λειτουργήσει στον απόλυτο βαθμό, θα πρέπει να σκεφτείς να επενδύσεις και σε άλλες υπηρεσίες όπως οι διαφημίσεις σε Google και Social Media, το SEO, το e-mail Marketing, αλλά και στο e-business strategy.

Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με ένα e-shop

Πιστεύεις πως το e-shop σου αναπτύσσεται αργά και δεν ξέρεις τι να κάνεις;

Το e-shop σου πρέπει να αποτελεί τον βασικό πυλώνα της online επιχείρησής σου, γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε είναι αναγκαία και η ομαλή λειτουργία του. Εάν δεν ενσωματωθεί άψογα με όλες τις απαιτούμενες τακτικές digital marketing, δε θα δεις ποτέ τα αποτελέσματα που αναζητάς.

Αντιμετωπίζεις τεχνικά προβλήματα στη λειτουργία του;

Μπορεί να είχες ξεκινήσει το e-shop σου με εσωτερικούς πόρους και απλές τεχνικές, όμως να μην είχες υπολογίσει τις απαιτήσεις που θα προέκυπταν τη στιγμή που θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή σου. Είναι γεγονός πως χρειάζεται η υποστήριξη και τεχνογνωσία μιας εξειδικευμένης ομάδας για να αποκτήσεις ένα e-shop που να ανταπεξέρχεται σε όλα όσα ονειρεύεσαι για το μέλλον της επιχείρησής σου.

Ας Ξεκινήσουμε!

Είναι το eCommerce η υπηρεσία που έχεις ανάγκη;

1

Κάνεις ήδη online πωλήσεις μέσα από άλλα site ή σελίδες στα social media.

2

Έχεις ήδη ένα e-shop αλλά θέλεις μία πιο εξελιγμένη και αξιόπιστη επιλογή.

3

Έχεις e-shop με καλές πωλήσεις, όμως θέλεις να το εξελίξεις περισσότερο.

4

Θεωρείς πως η συνεργασία με ένα digital agency αποτελεί το επόμενο βήμα εξέλιξης της επιχείρησής σου.

5

Αναζητάς περεταίρω digital υπηρεσίες από έναν εξειδικευμένο συνεργάτη .

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η ομάδα της ZonePage;

Απόκτησε ένα γρήγορο και αξιόπιστο e-shopΘα δημιουργήσουμε ένα νέο e-shop, το οποίο θα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις, αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Αύξησε Πωλήσεις

Κέρδισε μακροπρόθεσμη ανάπτυξηΘα φροντίσουμε για τη ρύθμιση και ομαλή λειτουργία του e-shop σου, αλλά και τη σύνδεσή του με κανάλια πωλήσεων (Facebook Shop, Google Shop, Instagram Shop).

Ζήτα Βοήθεια

Σχεδίασε την στρατηγική ανάπτυξη της επιχείρησής σουΗ ομάδα μας θα οργανώσει ένα εκτεταμένο και σαφές στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της επιχείρησής σου, έτσι ώστε να επιτύχεις αύξηση των πωλήσεων και επίτευξη των στόχων σου. Τι μπορεί λοιπόν να πάει καλύτερα;

Ανακάλυψε τι

Πελάτες που μας Εμπιστεύτηκαν

Case studies πελατών μας

mayazoulovits.gr

Η Zonepage ήταν υπεύθυνη για τη μετατροπή του "Maya Zoulovits Workshop" σε e-shop. Από το 2017 εώς και σήμερα, η Zonepage βρίσκεται επίσης πίσω από τις online καμπάνιες της σχεδιάστριας.
Η εξατομικευμένη στρατηγική e-commerce που δημιουργήσαμε για το Maya Zoulovits Workshop συνεχίζει να φέρνει πολύ θετικά αποτελέσματα. Μερικά από αυτά είναι η αύξηση:

 • των πωλήσεων
 • της αναγνωρισιμότητας του brand,
 • του Conversion Rate,
 • και του ROI

ebeis.gr

Πριν ένα χρόνο αναλάβαμε να σχεδιάσουμε την Digital στρατηγική του ηλεκτρονικού καταστήματος ebeis.gr έχοντας θέσει αρκετά υψηλούς στόχους και πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη μας.
Ένα χρόνο μετά είμαστε αρκετά υπερήφανοι γιατί καταφέραμε:

 • +352.23% αύξηση Revenue
 • +666.67% αύξηση των Πωλήσεων
 • +214,20% αύξηση του E-Commerce Conversion Rate
 • +128% αύξηση του ROAS
 • Την ενίσχυση του Brand Awareness.

Θέλεις να οδηγήσεις την επιχείρησή σου στο μέλλον;

211 7108560

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ