Λίγα λόγια για τον πελάτη

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο Νοσοκομείων στην Ελλάδα διαθέτοντας 8 υπερσύγχρονες μονάδες σε Ελλάδα και Θεσσαλονίκη.


Εδώ και 33 χρόνια, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών επενδύει σταθερά στην επιστημονική πρωτοπορία και την τεχνολογία αιχμής, με σκοπό να ανεβάζει διαρκώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Πιστός στο όραμα του ιδρυτή του να αναστρέψει το κύμα ροής Ελλήνων ασθενών προς το εξωτερικό τη δεκαετία του '80, ο Όμιλος έχει πλέον περάσει "ένα βήμα μπροστά", θέτοντας ως προτεραιότητα την προσέλκυση διεθνών ασθενών στην Ελλάδα, συνεισφέροντας, έτσι, στην εθνική οικονομία με συντονισμένες ενέργειες ιατρικού τουρισμού.

Υπηρεσίες που παρέχουμε στον πελάτη

Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών έχει ξεκινήσει από το 2013 αναλαμβάνοντας όλο το κομμάτι του Digital Marketing με έμφαση στην ενίσχυση του Awereness και κατ' επέκταση την προβολή των ενεργειών του Ομίλου σε Ελλάδα και σε εξωτερικό


Πιο συγκεκριμένα έχουμε ασχοληθεί με τα παρακάτω:

Web development των ιστοσελίδων

To 2013 κατασκευάσαμε όλες τις ιστοσελίδες του Ομίλου σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές.


Το 2018 φέραμε την καινοτομία, κατασκευάζοντας την πρώτη ιστοσελίδα που εξυπηρετεί ταυτόχρονα όλες τις μονάδες που διαθέτει ο Όμιλος.


Αποτελεί μια καινοτόμα λύση με βασικό μας στόχο να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την πλοήγηση του χρήστη.

IATRIKO TV

Επιπρόσθετα δημιουργήσαμε το πρώτο διαδικτυακό κανάλι (ΙΑΤΡΙΚΟ ΤV) ενημερωτικών/ιατρικών βίντεο με στόχο να μπορεί ο χρήστης να κατανοήσει καλύτερα τις υπηρεσίες που μπορεί να έχει από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών τόσο σε επίπεδο γνωριμίας με τους ιατρούς, τις δυνατότητες αντιμετώπισης της κάθε νόσου, όσο και τη γνώση για την δυναμική του Ομίλου για κάθε διαφορετική πάθηση, μέσα από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του Ομίλου.

VISIT IT ONLINE

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΝLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Μια ακόμα καινοτομία που δημιουργήσαμε, ήταν η εφαρμογή "Κλείστε Ραντεβού", που διαθέτει το νέο site του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών. Μέσω αυτής της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει το Τμήμα που τον ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, αυτόματα, του εμφανίζονται οι ιατροί του τμήματος και η διαθεσιμότητά τους σε ημέρες και ώρες. Έτσι, με ελάχιστα κλικ, μπορεί ο χρήστης να κλείσει ραντεβού για να επισκεφθεί την Κλινική.


Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών είναι η πρώτη κλινική στην Ελλάδα που διαθέτει εφαρμογή Online reservation.


Έτσι, με ελάχιστα κλικ, μπορεί ο χρήστης να κλείσει ραντεβού για να επισκεφθεί την Κλινική.

Digital Marketing Services

Όσον αφορά το κομμάτι της διαδικτυακής προώθησης έχουμε αναλάβει τις παρακάτω υπηρεσίες:


1. Digital Strategy
2. Facebook διαχείριση όλων των Profiles
3. Facebook Advertising
4. Google Ads
5. Analytics Reporting
6. Email Marketing

Related Projects

WWF, Application

Το Fish Guide είναι ένας έξυπνος, λειτουργικός και εύχρηστος online οδηγός που σχεδιάστηκε από το WWF.

Sev, Website

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών πιο γνωστός ως ΣΕΒ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, με έδρα την Αθήνα

InfoQuest, Website

Η Info Quest Technologies, μέλος του Ομίλου Quest, πρωταγωνιστεί για περισσότερα από 37 χρόνια στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής.