Λίγα λόγια για τον πελάτη


Η Info Quest Technologies, μέλος του Ομίλου Quest, πρωταγωνιστεί για περισσότερα από 37 χρόνια στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής, αποτελώντας την κύρια πύλη εισόδου και διάχυσης των νεών τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα. Ξεκινώντας ταυτόχρονα με την εμφάνιση των πρώτων προσωπικών υπολογιστών, το 1981, έχει συνδέσει σε σημαντικό βαθμό την πορεία της με την εξέλιξη και διαμόρφωση της εγχώριας αγοράς.


Τα τελευταία χρόνια που η τεχνολογία, πιο ραγδαία από ποτέ, αλλάζει κάθε έκφανση της ζωής σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, η εταιρεία εξελίσσεται δυναμικά, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην επιτάχυνση της πορείας της ελληνικής κοινωνίας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Υπηρεσίες που παρέχουμε στον πελάτη


To 2018 αναλάβαμε την κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας της εταιρείας Info Quest Technologies.


Βασικός μας στόχος ήταν η νέα ιστοσελίδα να αντικατοπτρίζει την δυναμική του Ομίλου που αποτελεί τον πρωταγωνιστή στην Ελληνική αγορά της Πληροφορικής.


Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό, καταφέραμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του πελάτη, δημιουργώντας ένα αισθητικά υψηλό αποτέλεσμα και κρατώντας την βασική μας αρχή, να είναι όσο το δυνατόν πιο εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη.

Apple Authorized Service Provider

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη, αναλάβαμε και ένα 2ο κομμάτι που ασχολείται ο Όμιλος, το service!


Κατασκευάσαμε το Αpple Service Microsite με βασικό στόχο να εκπαιδεύσουμε τον χρήστη στο γιατί να εμπιστευτεί την Apple συσκευή σε έναν Αuthorized Service Provider - την Info Quest Technologies.


Mέσα στην ιστοσελίδα ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί άμεσα για τις διαθέσιμες υπηρεσίες, το κόστος καθώς και για τους τρόπους που μπορεί άμεσα να κατασκευάσει την συσκευή του, παραμένοντας Apple..και μετά το Service.

Related Projects

Iatriko, Web Platform

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο Νοσοκομείων στην Ελλάδα.

WWF, Application

Το Fish Guide είναι ένας έξυπνος, λειτουργικός και εύχρηστος online οδηγός που σχεδιάστηκε από το WWF.

Sev, Website

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών πιο γνωστός ως ΣΕΒ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, με έδρα την Αθήνα.