Φτάσε αναπόφευκτα στην κορυφή με σύμμαχό σου το SEO!

Βρες περισσότερο κοινό με πολύ λιγότερο κόπο. Χωρίς το SEO, το website ή το e-shop σου μπορεί να χαθούν μέσα στις άπειρες σελίδες των μηχανών αναζήτησης. Το SEO σε βοηθάει να μείνεις στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων!

Ένα μη βελτιστοποιημένο website προκαλεί σύγχυση και στο κοινό και στις μηχανές αναζήτησης.

Ένα website ή e-shop που είναι δυσνόητο ή δύσχρηστο μπορεί να χάσει πιθανούς επισκέπτες, ή ακόμα χειρότερα υπάρχει ο κίνδυνος αυτοί οι επισκέπτες να κατευθυνθούν στο website κάποιου ανταγωνιστή! Το SEO αποτελεί μια συνολική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας προς τις μηχανές αναζήτησης.

Ποια από τα προβλήματά σου μπορεί να λύσει το SEO;

 • Οργανικά Αποτελέσματα

  Το περιεχόμενο ενός e-shop ή website που δεν έχει βελτιστοποιηθεί με βάση το SEO δεν μπορεί να εμφανιστεί στο κοινό που αναζητά το προϊόν ή τις υπηρεσίες του (keywords).

 • Ποιότητα Website

  Το SEO μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στην καλύτερη κατάταξη του website ή του e-shop στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, μπορεί επίσης να προσφέρει ουσιαστική βελτίωση στη λειτουργία και ποιότητά τους.

 • Μείωση Εξόδων Διαφήμισης

  Το SEO αποσκοπεί στο να λύσει το πρόβλημα των συνεχών εξόδων της εταιρείας σου για διαφήμιση. Προσφέρει μόνιμες θέσεις στις πρώτες σελίδες, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις διαφημίσεις.

 • Πολλά και Ποιοτικά Keywords στην 1η σελίδα

  Σε αντίθεση με τις πληρωμένες διαφημίσεις που παρέχουν οι μηχανές αναζήτησης, στο SEO στοχεύονται πάρα πολλά και διαφορετικά keywords, τα οποία μπορούν να προσφέρουν το μέγιστο traffic στην ιστοσελίδα σου. Πρόκειται για μία πολύ χρήσιμη επιλογή, καθώς το κόστος στόχευσης τόσο πολλών keywords είναι συνήθως απαγορευτικό.

Δίνουμε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σου.

Υπάρχουν πολλές ενέργειες και βελτιστοποιήσεις που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να βρεθεί ένα website ή e-shop στην πρώτη σελίδα. Δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση και σίγουρα απαιτείται μια εξειδικευμένη ομάδα με εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.
Το ιατρικό marketing αποτελεί μία κατηγορία του digital marketing που απαιτεί εμπειρία και εξειδίκευση. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες υγείας που θα ήθελα να προσεγγίσουν νέους ασθενείς και να προβάλουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Αυτό πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό στους κανόνες προώθησης που διέπουν τον κλάδο.
Το SEO αποτελεί μια επένδυση για το website ή e-shop σου, καθώς η απόδοσή του φαίνεται σε βάθος χρόνου και σίγουρα τα αποτελέσματά του γίνονται όλο και καλύτερα με την πάροδο του χρόνου.
Φυσικά, από corporate websites μέχρι e-shops. Το SEO συνήθως είναι απαραίτητο, καθώς δεν είναι μόνο η εξωστρέφεια του site αλλά ένας ολόκληρος τρόπος με τον οποίο δομείται αυτό.
Το SEO ως υπηρεσία διακρίνεται στις βελτιστοποιήσεις που μπορούν να γίνουν στο website (On Page SEO), οι οποίες εφαρμόζονται στο περιεχόμενο, στον κώδικα και στο structure γενικότερα του website και στις βελτιστοποιήσεις, οι οποίες έχουν σχέση με την εξωστρέφεια της ιστοσελίδας (Off Page SEO). Για να επιτευχθούν άριστα αποτελέσματα απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις και συνδυαστική εφαρμογή των τεχνικών αλλαγών. Παρ’ όλα αυτά, ένας καθοριστικός παράγοντας για την απόδοση της ιστοσελίδας που μπορείς να ακολουθήσεις είναι η αποφυγή του διπλού περιεχομένου στο κείμενο (copy-paste).

Ας Ξεκινήσουμε!

Θέλεις ένα website που να κερδίζει την πρωτιά!

Θέλεις να βελτιώσεις την κατάταξη του website σου (SERP) αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις;

Είναι πολύ σημαντικό η επιχείρησή σου να κατατάσσεται ανάμεσα στα πρώτα αποτελέσματα στις αναζητήσεις. Το να εμφανίζεται το brand σου όταν κάποιος πληκτρολογεί τα σημαντικότερα keywords της κατηγορίας σου έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του traffic της σελίδας και του conversion rate. Αυτό δεν αποτελεί μια απλή διαδικασία και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και ενέργειες.

Οι ανταγωνιστές σου βγαίνουν πιο ψηλά στις αναζητήσεις;

Εάν δεν υπάρχει συντονισμένη και τακτική συντήρηση του website σου, κατά πάσα πιθανότητα οι ανταγωνιστές σου θα σε ξεπεράσουν και θα βγουν πιο ψηλά στα αποτελέσματα. Πρέπει να διατηρείς το website σου ενημερωμένο με όλα τα πιθανά updates, ενώ οι βελτιστοποιήσεις δεν πρέπει να σταματούν ποτέ.

Είναι το SEO η υπηρεσία που έχεις ανάγκη;

1

Έχεις digital περιεχόμενο το οποίο χρειάζεται βελτιστοποίηση.

2

Το brand σου δεν είναι γνωστό αλλά θέλεις να αυξήσεις τα conversions.

3

Θέλεις να έχεις συνεχόμενο traffic αλλά ταυτόχρονα να αποφύγεις το κόστος διαφήμισης.

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η ομάδα της ZonePage;

Απόκτησε ένα εξατομικευμένο πλάνοΠαρέχουμε συνεχείς βελτιστοποιήσεις και αναλύσεις που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες στο και έχουν σκοπό να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου.

Φτάσε τον Στόχο σου

Βελτίωσε τα οργανικά σου αποτελέσματαΜέσω λεπτομερών βελτιστοποιήσεων, διασφαλίζουμε ότι κάθε κομμάτι περιεχομένου του website ή του e-shop σου θα κερδίσει τους ανταγωνιστές σου.

Βγες πρώτος

Επένδυσε μακροπρόθεσμαΈνας οργανωμένος και στρατηγικός σχεδιασμός βελτιστοποιήσεων με βάση το SEO αυξάνει την απόδοση της ιστοσελίδας σε βάθος χρόνου. Πρόκειται για μια επένδυση που θα συνεχίσει να φέρει καρπούς με την πάροδο του χρόνου.

Ζήτα Βοήθεια

Πελάτες που μας Εμπιστεύτηκαν

Case studies πελατών μας

mayazoulovits.gr

Η Zonepage ήταν υπεύθυνη για τη μετατροπή του "Maya Zoulovits Workshop" σε e-shop. Από το 2017 εώς και σήμερα, η Zonepage βρίσκεται επίσης πίσω από τις online καμπάνιες της σχεδιάστριας.
Η εξατομικευμένη στρατηγική e-commerce που δημιουργήσαμε για το Maya Zoulovits Workshop συνεχίζει να φέρνει πολύ θετικά αποτελέσματα. Μερικά από αυτά είναι η αύξηση:

 • των πωλήσεων
 • της αναγνωρισιμότητας του brand,
 • του Conversion Rate,
 • και του ROI

ebeis.gr

Πριν ένα χρόνο αναλάβαμε να σχεδιάσουμε την Digital στρατηγική του ηλεκτρονικού καταστήματος ebeis.gr έχοντας θέσει αρκετά υψηλούς στόχους και πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη μας.
Ένα χρόνο μετά είμαστε αρκετά υπερήφανοι γιατί καταφέραμε:

 • +352.23% αύξηση Revenue
 • +666.67% αύξηση των Πωλήσεων
 • +214,20% αύξηση του E-Commerce Conversion Rate
 • +128% αύξηση του ROAS
 • Την ενίσχυση του Brand Awareness.

Θέλεις να οδηγήσεις την επιχείρησή σου στο μέλλον;

211 7108560

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ