Δημιούργησε το website που έχουν ανάγκη οι πελάτες σου!

Το website δεν είναι απλά η digital παρουσία της επιχείρησής σου. Είναι η πρώτη επαφή που θα έχουν οι εν δυνάμει πελάτες με το brand σου. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και πρέπει να αντανακλά το ύφος, τη φιλοσοφία και το κύρος του!

Ένα κακό website μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εικόνα της επιχείρησης ή του brand σου.

Εάν μέσω του επιτυχημένου marketing κατάφερες να κάνεις τον κόσμο να σε αναζητήσει online, τότε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητευτεί με την εικόνα του website σου. Ο κόσμος πιστεύει ότι το website των επιχειρήσεων αποτελεί και τη βιτρίνα τους. Εάν δεν εμπιστευτεί το website σου, δε θα εμπιστευτεί ούτε το προϊόν ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις.

Ποια από τα προβλήματά σου μπορεί να λύσει το Web Development;

 • Ξεχωριστή Digital Παρουσία

  Το website σου πρέπει να είναι σύγχρονο και να είναι ποιοτικά, σχεδιαστικά και λειτουργικά αντάξιο του προϊόντος ή των υπηρεσιών που προσφέρεις. Ένα παλιό ή πρόχειρα φτιαγμένο website, σίγουρα θα μειώσει την αξιοπιστία και το κύρος του brand σου.

 • UI & UX

  Οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν και χρειάζονται. Εάν το website σου αποτελέσει μια κακή εμπειρία γι’ αυτούς ή είναι αργό και μη λειτουργικό, τότε θα αποχωρήσουν και δε θα το επισκεφτούν ξανά.

 • SEO

  Εάν ο κόσμος δεν μπορεί να σε βρει online, δε θα πραγματοποιήσεις ποτέ πωλήσεις. Ένα website που θα στηθεί σωστά με τις τεχνικές του SEO από την αρχή, αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας.

Δίνουμε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σου.

Ο χρόνος παράδοσης ενός website εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό και την πολυπλοκότητα των απαιτήσεών του. Κάποιες από αυτές είναι το εάν θα χρειαστεί συγγραφή κειμένων, εάν το design θα είναι custom ή έτοιμο template, εάν χρειάζονται σύνθετες λειτουργίες κλπ. Σε γενικές γραμμές η υλοποίηση μπορεί να χρειαστεί από 2 έως 8 μήνες.
Ένα επαγγελματικό website απαιτεί συνεχή ενασχόληση και παρακολούθηση. Η ομάδα μας μπορεί να προσφέρει στο website σου το απαραίτητο μηνιαίο support, με σκοπό να λειτουργεί ομαλά, να γίνονται συνεχείς βελτιστοποιήσεις με βάση το SEO, να γίνεται update για όλα τα νέα plugins και για να είσαι πάντα ενήμερος σχετικά με τα analytics του website σου.
Σίγουρα θα έχεις ακούσει τη φράση “mobile first”. Αυτό ουσιαστικά εκφράζει την τάση της εποχή μας. Ο χρόνος που περνάμε μπροστά από την οθόνη του smartphone μας είναι πολύς. Γι’ αυτό το λόγο και πρέπει τα websites να είναι κατάλληλα σχεδιασμένα, έτσι ώστε να ανταπεξέρχονται στις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη.
Η ομάδα της ZonePage μπορεί να δημιουργήσει και εφαρμογή κινητού, η οποία να καλύπτει στο 100% τις ανάγκες σου. Παρόλα αυτά, το εάν θα προβείς και σε δημιουργία εφαρμογής εξαρτάται από τη φύση της επιχείρησής σου.

Θέλεις να βελτιώσεις τα οργανικά σου αποτελέσματα.

Αναρωτιέσαι γιατί το κοινό σου δεν προχωράει σε αγορά/ επικοινωνία;

Το website σου προφανώς έχει πολλές πληροφορίες, οι οποίες είναι και άναρχα τοποθετημένες. Οι επισκέπτες δεν έχουν μια ωραία εμπειρία την ώρα που βρίσκονται στο website και δεν μπορούν να βρουν εύκολα αυτό που αναζητούν. Επίσης, υπάρχει ο κίνδυνος το website σου να μην είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για κινητά (mobile first).

Πιστεύεις ότι η σύγχρονη εποχή σε έχει ξεπεράσει;

Όλα τα brands και οι επιχειρήσεις οφείλουν να εξελίσσονται μαζί με την κοινωνία. Οι άνθρωποι πλέον θεωρούν δεδομένο το γεγονός ότι ένα ξεπερασμένο και παλαιικό website αντιπροσωπεύει το ότι η εταιρεία ανήκει σε μια άλλη, ξεχασμένη εποχή.

Ας Ξεκινήσουμε!

Είναι το Web Development η υπηρεσία που έχεις ανάγκη;

1

Έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα των αναγκών της επιχείρησής σου και του κοινού σου.

2

Αντιλαμβάνεσαι ότι ένα νέο website είναι μία αξιόλογη και αναγκαία επένδυση.

3

Δυσκολεύεσαι να βρεις μια τεχνολογική λύση που να εξυπηρετεί την ιδέα σου.

4

Θέλεις να οδηγήσεις το brand ή την επιχείρησή σου σε μια νέα εποχή.

5

Θέλεις το website σου να αντιπροσωπεύει την ποιότητα του brand σου.

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η ομάδα της ZonePage;

Εξατομικευμένη προσέγγισηΘα συνεργαστούμε μαζί από την πρώτη στιγμή, έτσι ώστε η ομάδα να κατανοήσει απόλυτα τις ανάγκες και απαιτήσεις του project και να δημιουργήσει ένα website που θα εκφράζει στο 100% το brand σου.

Μία Λύση για Σένα

Αξιοποίηση όλης της ομάδαςΔεν είναι μόνο οι προγραμματιστές. Ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο και αισθητικά όμορφο website απαιτεί την εξειδίκευση μιας σειράς επαγγελματιών. Designers, κειμενογράφοι, SEO experts, UX experts, marketing managers κ.λπ. θα βρίσκονται στη διάθεσή σου.

Βρες την Ομάδα Σου

Συνεχής υποστήριξηΜπορούμε να αναλάβουμε τη συνεχή υποστήριξη του website σου, ακόμα και όταν αυτό βγει live. Θα φροντίσουμε για όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις και βελτιστοποιήσεις τόσο από πλευράς development όσο και από πλευράς SEO. Επίσης, μπορούμε να διασφαλίσουμε το ότι το website σου θα παραμείνει ασφαλές, εφαρμόζοντας ένα CDN για την παρακολούθηση οποιασδήποτε ύποπτης δραστηριότητας.

Είμαστε Μαζί Σου

Πελάτες που μας Εμπιστεύτηκαν

Case studies πελατών μας

mayazoulovits.gr

Η Zonepage ήταν υπεύθυνη για τη μετατροπή του "Maya Zoulovits Workshop" σε e-shop. Από το 2017 εώς και σήμερα, η Zonepage βρίσκεται επίσης πίσω από τις online καμπάνιες της σχεδιάστριας.
Η εξατομικευμένη στρατηγική e-commerce που δημιουργήσαμε για το Maya Zoulovits Workshop συνεχίζει να φέρνει πολύ θετικά αποτελέσματα. Μερικά από αυτά είναι η αύξηση:

 • των πωλήσεων
 • της αναγνωρισιμότητας του brand,
 • του Conversion Rate,
 • και του ROI

ebeis.gr

Πριν ένα χρόνο αναλάβαμε να σχεδιάσουμε την Digital στρατηγική του ηλεκτρονικού καταστήματος ebeis.gr έχοντας θέσει αρκετά υψηλούς στόχους και πάντα με βάση τις ανάγκες του πελάτη μας.
Ένα χρόνο μετά είμαστε αρκετά υπερήφανοι γιατί καταφέραμε:

 • +352.23% αύξηση Revenue
 • +666.67% αύξηση των Πωλήσεων
 • +214,20% αύξηση του E-Commerce Conversion Rate
 • +128% αύξηση του ROAS
 • Την ενίσχυση του Brand Awareness.

Θέλεις να οδηγήσεις την επιχείρησή σου στο μέλλον;

211 7108560

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ